Tag color
Gevelservice
oranje gevel

Al eens aan minder courante crepi kleuren gedacht?

Wit, crème en lichtgrijs blijven de meest gevraagde crepi kleuren, maar uitgesproken gevelkleuren hebben ook specifieke voordelen. Denk maar aan handelszaken waar een opvallende gevelkleur een slimme keuze is. Door de gevel van de zaak in een minder courante kleur te verven, valt die nog beter op in het straatbeeld. Een goede zaak om de aandacht van nieuwe klanten te trekken.

Al kan je natuurlijk ook voor je woning kiezen voor een origineel kleurtje. Dat deed ook deze Marty Groep klant in Zele.

Welke crepi kleuren kiezen en waarom?

De eigenaar van deze woning in Zele wilde een nieuwe gevel, maar had nog niet beslist over de uiteindelijke gevelkleur. Zoals altijd kwamen de gevelspecialisten van Marty Groep eerst ter plaatse om de situatie te bekijken en de afwerkingsopties nader toe te lichten in duidelijke taal.

Extra buitengevelisolatie nodig of niet?

Deze woning bleek reeds voldoende geïsoleerd aan de binnenzijde. Bijkomende gevelisolatie langs de buitenzijde is altijd wenselijk, maar was in deze situatie niet per se nodig. De isolatiewaarden waren in dit geval niet de enige bepalende factor voor de materiaal- en kleurkeuze.

Kleurvaste crepi om twee redenen

Om toch enige bijkomende energiebesparing te realiseren en tegelijkertijd volledige keuzevrijheid in afwerkingsopties te behouden, kozen we voor gevelisolatie met het StoTherm Classic systeem met 4 cm dikke isolatie. Die zouden we daarna afwerken met Stolit. Een uiterst kleurvaste sierpleister die uitermate geschikt is voor volle en markante crepi kleuren.

De StoTherm Classic en Stolit combinatie laat bovendien flexibele afwerkingsproducten toe. Geen overbodige luxe in een kleine en drukke straat. Hiermee kunnen we barsten en scheuren in de gevel door verkeerstrillingen immers maximaal vermijden.

Opvallende crepi kleuren voor opvallende gevels

Uit de vele mogelijke crepi kleuren koos onze klant uiteindelijk voor fel oranje. Een gedurfde, maar geslaagde keuze voor een gevel die blijft opvallen in Zele. Wedden dat bezoekers niet hoeven te zoeken naar de huisnummer?

oude gevel vernieuwen zele
van baksteen naar crepi
gevelbepleistering Zele
originele gevel
trendy crepi kleuren
kantoren laten schilderen

Ook jouw interieur laten schilderen?

Enkele behang- of schilderwerken  uitbesteden of je volledige interieur laten herschilderen… Voor schildersbedrijf Marty Groep is geen opdracht te klein of te groot.

Neem contact op