Een aparte passie voor crepi gevelwerken

Gevelbepleistering plaatsen, reinigen, herstellen of herschilderen is specialistenwerk. Naast schilderwerken hebben we ons bij Marty Groep bewust in dergelijke crepi gevelwerken gespecialiseerd. Al meer dan 20 jaar laten we crepi gevels stralen!

Welke gevelwerken

  • Crepi gevelbepleistering aanbrengen op uiteenlopende ondergronden
  • Gepleisterde gevel reinigen, herstellen, beschermen en herschilderen
  • Vochtproblemen in gevel aanpakken en crepi gevel waterdicht maken
  • Bestaande gevel isoleren en afwerken met innovatieve Sto® producten

Vraag meteen een offerte

Gevelservice

Gevelbepleistering

Met pleister als gevelbekleding geef je een bestaande gevel meteen een tijdloze en frisse uitstraling. Zeker met de hoogstaande Sto® gevelpleisters die generaties lang mooi blijven. Er is keuze uit verschillende crepi kleuren en korreldiktes om de gevelbekleding perfect bij je persoonlijke stijlvoorkeuren te doen aansluiten. Of laat je onze ervaren gevelschilders je gevel kaleien voor een rustieke uitstraling?

Crepi gevelreiniging

Met warm water (40 °C) en aangepaste druk verwijderen we oppervlakkige en diepgaande gevelvervuiling zonder de gevelpleister te beschadigen. Nadien brengen we een anti-moslaag, een waterafstotende coating of een nieuwe crepi toplaag met dergelijke eigenschappen aan. Regendruppels kunnen dan niet meer op het geveloppervlak hechten, maar parelen ervan af terwijl ze onderweg meteen vuildeeltjes meenemen.

Gevelservice

Een crepi gevel laat je best om de 10 jaar schilderen. Merk je mos, roetaanslag of kleurveranderingen op, dan laat je best meteen onze gevelexpert komen. Met een tussentijdse analyse ben je zeker of je enkel met gevelvervuiling of met beginnende gevelschade te maken hebt. Een snelle herstelling kan in dat geval dure gevelrenovaties vermijden.

Vraag een gevelanalyse aan

Gevel schilderwerken

Komen we je crepi gevel en buitenmuren verven of je buitenschrijnwerk schilderen? Ook dan starten we eerst met een grondige analyse en reiniging van de ondergrond voor we aangepaste buitenverven aanbrengen. Pas na een duurzame herstelling van eventuele scheuren, barsten of vochtschade starten we met de gevelschilderwerken. En maken we de gevel daarna ook zelfreinigend met een vocht- en vuilwerende coating?

Gevelservice
Gevelservice
Gevelservice
Gevelservice
Gevelservice

Gevelherstellingen

Tijdens een gevelanalyse krijg je een duidelijke uitleg over de precieze oorzaak van de gevelschade en de herstelopties. Eerst gaan we na of de barsten, scheuren of verkleuringen op de gevel te wijten zijn aan vervuiling, vorstschade, opstijgend vocht of een andere reden. Daarna overleggen welke gevelwerken nodig en mogelijk zijn om de beschadigde gevel grondig te herstellen en toekomstige schade te voorkomen.

originele gevel
gevelbepleistering Zele
herstellen barst in gevel
herstelde gevel na scheuren
gevel renoveren zele
gevelrenovatie zele

Vochtbestrijding

Wacht niet te lang om vochtproblemen in de gevel of opstijgend vocht in de buitenmuren aan te pakken. Zelfs een kleine vochtplek kan snel ernstige schade aan de gevel en schimmelvorming op de binnenmuren veroorzaken! Onze gevelherstellers kappen de nodige stukken af, injecteren vochtwerende gel, plaatsen noppenfolie en vervolgens nieuwe gevelbekleding. Zo heb je terug een beschermde en droge gevel.

Neem contact op