Sterk uitgeruste lakkerij in Lokeren

Om losse en demonteerbare onderdelen te verven, beschikken we over een eigen lakkerij in Lokeren. In deze sterk uitgeruste verfspuiterij lakken we stukken voor diverse toepassingen in kleine en grote oplages. Gaan de verfspuiters van Marty Groep binnenkort ook met jouw natlakwerk aan de slag?

Lakkerij

Bijna alle lakwerken

Onze lakkerij is uitgerust met professionele spuitcabines van 11 x 8 meter en hijssystemen die tot 400 kg optillen. In deze gecontroleerde omgeving lakken we uiteenlopende objecten en onderdelen. Zowel eenmalige opdrachten als recurrente lakwerken in onderaanneming zijn hierbij mogelijk.

We gebruiken watergedragen verven, krasvaste PU-lak en tweecomponenten structuurverven in onze lakkerij. De ondergrond bepaalt welke primer, verfsoort en laagdikte we aanbrengen. Met diepgaande productkennis en doordachte keuzes realiseren we een optimale hechting en een ononderbroken beschermlaag.

Gespot in onze lakkerij

  • Meubelspuiterij: radiatoren spuiten en schilderen van keukenkasten, binnendeuren, traptreden, plinten, dagkanten, ….
  • Industrieel verfspuitwerk: lakken van staalprofielen (bijvoorbeeld met fluorescerende verf als bijkomende signalisatie voor obstakels of nooduitgang)
Lakkerij

Onze specialiteit: brandwerende deuren schilderen

Waar poedercoating geen optie is, biedt onze verfspuiterij een interessant alternatief. Bijvoorbeeld voor het kleuren en beschermen van materialen die niet verhit mogen worden tijdens het lakproces. Denk maar aan het schilderen van brandwerende deuren of objecten met hittegevoelige ondergronden zoals MDF, kunststof of aluminium.

Slimme oplossing voor retouches

Verfschade tijdens transport, montage of plaatsing is nooit volledig uit te sluiten. Om die alsnog onzichtbaar weg te werken, vullen we vooraf spuitbussen, retouchestiften of correctieflesjes met borstel. Die bevatten exact dezelfde lak of verf die we in de verfspuiterij gebruikten. Een handige oplossing waarmee jij, wij of je plaatsers onmiddellijk retouches kunnen uitvoeren.

Lakkerij
Lakkerij
Lakkerij
Lakkerij

Optionele diensten

  • (De)montage en transport van de te verven onderdelen
  • Inpakken en verzendklaar maken van gelakte objecten
  • Manuele schilderwerken of verfspuiten op verplaatsing
Neem contact op