Kleine of grote schilderwerken binnen en buiten

Wil je een gedeeltelijke interieur make over realiseren, je volledige interieur laten schilderen of interieur schilderwerken combineren met buiten schilderwerk of gevelwerken? Bij schildersbedrijf Marty Groep uit Lokeren ben je zeker van professioneel vakmanschap tot in de puntjes, ongeacht de grootorde van je project. Zowel bij kleine als bij omvangrijke schilderopdrachten blijft onberispelijk vakwerk telkens onze topprioriteit.

Van schilderwerken tot behang

Je kan onze professionele schilder decorateurs inschakelen voor uiteenlopende interieurwerken inclusief de nodige voorbereidende werken.

 • Reinigen/ontvetten en opschuren van te schilderen ondergronden;
 • Afwerken en herschilderen van diverse binnenmuren en/of plafonds;
 • Schilderen van trappen, traphallen en allerhande binnenschrijnwerk;
 • (De)monteren en herschilderen van keukenkastjes en binnendeuren;
 • Verwijderen oud behangpapier en nieuw structuurbehang plaatsen;
 • Plaatsen van structuurbehang, decoratief sierbehang of fotobehang.
Schilderwerken

Vlakschilderwerk of decoratief reliëf?

Wil je je binnenmuren en plafonds vlak geschilderd of in reliëf? Ook de traditionele en recente schildertechnieken om structuur en dieptezicht op muren te creëren en decoratieve veegtechnieken hebben onze ervaren interieurschilders onder de knie.

Uitdagende schilderwerken

Om ook op grote hoogtes en in moeilijk bereikbare hoekjes en kantjes een egaal en naadloos resultaat neer te zetten, beschikken we over eigen stellingen en professionele verfspuitmachines. Demonteerbare onderdelen zoals binnendeuren, dagkanten, plinten en keukenkastjes krijgen een ononderbroken verflaag in onze lakkerij. Daarna komen we terug ter plaatse om de gelakte onderdelen zorgvuldig terug te monteren.

Schilderwerken
Schilderwerken

Behanger gezocht?

Muren herbezetten of behangen?

Hebben je muren het zwaar te verduren gehad en zijn ze niet meer glad en strak? Dan hoef je ze nog niet per se opnieuw te laten bezetten. We kunnen de muren terug vlak maken met een laag spuitplamuur of de oneffenheden wegwerken met overschilderbaar structuurbehang zoals Tasso® glasvezelbehang of schilderbaar tekenbehang met reliëf.

Voor de liefhebbers van topkwaliteit is het patentbehang van Arte® een echte aanrader. Dit hoogwaardige structuurbehang biedt heel wat praktische voordelen:

 • snelle plaatsing
 • krasvast, niet-ontvlambaar, ademend
 • verkrijgbaar in verschillende motieven en kleuren
 • overschilderbaar met zowel latex- als acrylverf en afwasbaar
 • dimensioneel stabiel om scheuren en kreuken te vermijden
 • nadien snel, gemakkelijk en zelfs droog te verwijderen
muur laten behangen

En daarna behangen of schilderen?

Eens de ondergrond terug vlak is heb je de keuze: behangen, schilderen of een combinatie van beide. We kunnen overschilderbaar behangpapier plaatsen, decoratief behangpapier of muurbreed fotobehang op maat voor je plaatsen.

scheve gevel make over
gevel schilderen of bepleisteren
Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken
gevelrenovatie zele

Ook schilderwerken voor buiten

Buitenschrijnwerk zoals houten ramen en deuren schilderen of je buitenmuren en gevel herschilderen? Dat doen we ook! Met aangepaste reinigingstechnieken en buitenverven uiteraard zodat ze jarenlang beschermd en mooi blijven.

Wist je dat we ook een bijzondere specialisatie hebben in het herstellen, reinigen, beschermen, en plaatsen van bepleisterde crepi gevels?

Neem contact op