Tag color
Schilderwerken
Een metershoge traphal laten schilderen? Dat doen we ook.

Een metershoge traphal laten schilderen? Dat doen we ook.

Zelf wat binnenmuren verven is één ding, maar wat met grote oppervlaktes en grote hoogtes? Heb je dan ook nog het juiste materiaal, goede techniek en het nodige geduld? In sommige gevallen twijfel je beter niet om een vakman in te schakelen, net zoals ZigZag in Sint-Niklaas dat deed. Die wilden hun traphal laten schilderen en twijfelden geen seconde om Marty Groep aan te spreken.

Een metershoge traphal laten schilderen? Dat doen we ook.

Met engelengeduld

Schilderwerken in oude gebouwen schrikken ons niet af. In tegendeel! De oude textiel- en kousenfabriek in Sint-Niklaas, die later door het St. Heronimus ziekenhuis werd omgebouwd tot ontmoetingshuis Zig Zag, is daar het perfecte bewijs van.

De muren in dit historische pand waren in geen 30 jaar behandeld of geschilderd. Er was dus werk aan de winkel en er stond ons stevig wat voorbereiding, afplakwerk en plamuurwerk te wachten.

Een 11 meter hoge traphal laten schilderen? Geen probleem!

De traphal van ontmoetingshuis Zig Zag is op zijn minst indrukwekkend te noemen. De 11 meter hoge plafonds geven bezoekers meteen een statige indruk. Om die eerste indruk ook net en proper te doen overkomen, wilde deze klant de volledige traphal laten schilderen.

Een metershoge traphal laten schilderen? Dat doen we ook.
Een metershoge traphal laten schilderen? Dat doen we ook.

Zonder hoogtevrees

Voor we in de traphal aan de slag konden, moest er eerst een veilige stelling gebouwd worden. Enkel zo kunnen onze schilders alle hoekjes en kantjes bereiken. Eens de stelling in positie stond, konden we starten met de voorbereidende werken. Plamuren, schuren, plamuren, schuren,…. tot we een vlakke ondergrond hadden om de traphal te schilderen.

Voor die schilderwerken hebben we eerst een laag primer op alle muren en plafonds gespoten. Daarna pas konden we afwerken met twee lagen matte, afwasbare verf.  Zowel de primer als de afwerkingslagen zijn gespoten met de Wagner Aircoat Machine.

Geen aanzetstrepen of oneffenheden dus in deze traphal, maar een egale laag verf die er spik-en-span uitziet, ook als je in de hoekjes kijkt.

kantoren laten schilderen

Ook jouw traphal laten schilderen?

Wil je ook een propere trappenhal die een nette eerste indruk nalaat op je bezoekers zonder dat je zelf dagenlang staat te schilderen?

Neem contact op