Tag color
Behangwerken

Best professionals je muur laten behangen met fotobehang

Ook bij slecht weer zitten de stielmannen van Marty Groep niet stil. Als onze schilders niet aan de slag kunnen om gevels en buitenmuren te schilderen, staan er interieur schilderopdrachten en behangwerken op de planning. Van één muur laten behangen tot volledig interieur laten schilderen, onze vakschilders voeren elk project met de grootste zorg en evenveel enthousiasme uit. Dit interieur project in Lokeren is daar een goed voorbeeld van.

Klein project, grote transformatie

Deze slaapkamer in Lokeren onderging een opvallende metamorfose. Eerst werden de donkerrood geschilderde muren grondig geplamuurd, geschuurd en helemaal strak gezet. De eigenaar wilde immers fotobehang laten plaatsen op de accentmuur en fotobehang vereist een super strakke ondergrond. De kleinste oneffenheid wordt bij fotobehang nu eenmaal opvallend zichtbaar.

Ook een stevige portie geduld en oog voor detail is essentieel bij de plaatsing van fotobehang. Je moet de panelen tot op de millimeter correct naast elkaar plaatsen om een naadloze overgang en een vloeiend beeld te creëren.

donkere muur terug licht maken
muur laten herschilderen lokeren
behangwerken lokeren

Doe-het-zelf of je muur laten behangen?

Als je een beetje handig bent, plaats je sierbehang met een simpel motief gemakkelijk zelf. Een muur behangen met fotobehang is al een pak minder eenvoudig.

Bij de plaatsing van fotobehang telt elke millimeter. Wil je zeker zijn een naadloos resultaat, dan is je muur laten behangen door Marty Groep zeker het overwegen waard.

fotobehang plaatsen
fotobehang laten plaatsen
behangwerken lokeren

Dit doen we ook

kantoren laten schilderen

Likje verf of nieuw behang?

Zelf niet de tijd of het geduld om je interieur te schilderen of muren te behangen volgens de regels van de kunst? Vraag het dan maar aan Marty Groep!

Neem contact op