Tag color
Behangwerken
Zelf verven of je interieur laten schilderen door een vakman?

Zelf verven of je interieur laten schilderen door een vakman?

Ga je zelf behang verwijderen en muren verven of je interieur laten schilderen door een vakman? Onze klant in Zele koos voor de tweede optie en was daar achteraf erg blij mee.

Zelf verven of je interieur laten schilderen door een vakman?

Behang verwijderen is nooit zonder risico

Een klant uit Zele wou de living laten schilderen, maar er moest eerst nog wat oud behangpapier verwijderd worden. Of Marty Groep dat ook kon doen? Natuurlijk.

We weekten eerst het oude behangpapier los. Bij het verwijderen van behangpapier komen echter altijd stukjes bezetwerk los. Dat is onvermijdelijk. Daarom vlakten we de muur ook terug uit met Dalapro plamuur. Nadien schuurden we de vlakke muur machinaal op en brachten we een laag primer aan om goede hechting met de muurverf te verzekeren.

Elk hoekje van het interieur laten schilderen

Onze klant wilde de volledige living laten schilderen om een totaal nieuwe look te verkrijgen. Bijgevolg konden ook de binnendeuren niet aan een make-over ontsnappen.

De deuren werden opgeschuurd en nadien afgewerkt met een watergedragen verfsysteem in drie lagen. Kwestie dat de deuren én de nieuwe verflaag tegen een behoorlijk stootje kunnen.

De plafonds schilderden we in twee lagen met Topmat® van Boss®. Hier kozen we bewust voor een lichte kleur om maximaal ruimtegevoel te creëren.

En de muren dan?

Het plafond en de deuren waren intussen geschilderd en de muren stonden terug strak. Die zouden echter niet geschilderd worden, maar opnieuw behangen met een egaal en strak sierbehang uit de Flamant® collectie.

Het resultaat mag er zijn. Een stijlvol interieur waar het heerlijk vertoeven is.

kantoren laten schilderen

Ook jouw interieur laten schilderen?

Enkele behang- of schilderwerken  uitbesteden of je volledige interieur laten herschilderen… Voor schildersbedrijf Marty Groep is geen opdracht te klein of te groot.

Neem contact op